Murerarbejde

Murerarbejde med øje for detaljen

Er du på udkig efter erfaren og kompetent hjælp til murerarbejde? Hos Leif Andersen ApS har vi mere end 40 års erfaring i murerhåndværket. Vi brænder for vores arbejde, og hvad enten det drejer sig om nybyggeri af en-families villaer, rækkehuse, etageboliger, ungdomsboliger eller ældreboliger, så har vi stor erfaring. Dette gælder naturligvis også ved tilbygning eller ombygning. Derudover har vi mulighed for at udfærdige tegninger på egen tegnestue, ligesom vi afgiver uforpligtende tilbud på udførelsen, hvis du allerede har tegninger.

Fornyelse i boligen

Har i behov for at øge pladsen derhjemme er en tilbygning helt sikkert en god idé. Men der er faktisk også enormt mange muligheder for at opnå fornyelse i hjemmet uden at bygge til. Iblandt vores primære arbejdsopgaver inden for hjemmets fire vægge findes:

  • Nyt badeværelse
  • Nye fliser i køkkenet
  • Nye gulve
  • Nyt tag
  • Ny skorsten
  • Omfugning af murværk

Uanset hvad du drømmer om, kan du altid tage kontakt og høre nærmere om mulighederne for at føre drømmene ud i livet. Lægger dele af opgaven uden for vores arbejdsområde har vi en række samarbejdspartnere, som vi i kraft af et årelangt samarbejde kan stå inde for.

Hør nærmere

Tag endelig kontakt på tlf. 75 26 42 71 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde, eller indhent et konkret tilbud. Vi arbejder i et større område omfattende bl.a. Varde og Esbjerg.

Enfamiliehuse

Landbrugsbyggeri

Kloakmester

Kontakt os