Din murer i Varde, Esbjerg og omegn

Hos Murermester Leif Andersen har vi mange års erfaring med murerarbejde i Varde og omegn. Vi er et lille familieejet murerfirma, som altid vægter det gode håndværk højst. En stor kærlighed til faget og over 40 års erfaring inden for murerfaget, gør derfor Murermester Leif Andersen til et sundt og sikkert valg – sammen realiserer vi dine boligdrømme.

 

En murer fra Varde med øje for detaljerne

Hos Murerfirma Leif Andersen har vi meget forskellige kunder, og projekternes størrelse varierer en del. Vi udfører både små reparationer, men også gerne større byggeprojekter. Det kan være alt fra enfamilies-huse, facaderenoveringer, større landbrugsbyggerier eller renovering af badeværelser. Uanset hvad du behøver hjælp til, står murerfirmaet Leif Andersen klar til at hjælpe fra start til slut.

 

Lidt om murerfirma Leif Andersen fra Varde

Murerfirma Leif Andersen så dagens lys tilbage i 1984. Dengang handlede det mest om murerfaget, men i dag varetager virksomheden flere forskellige arbejdsområder. Ligger dele af opgaven udenfor vores spidskompetencer, har vi en række kompetente samarbejdspartnere, som vi kan trække på. Kvalitetsbevidste håndværkere, hvis arbejde vi kan stå inde for.

Murerfirmaet drives i dag af Leif Andersens voksne børn Jesper og Tina. Jesper er uddannet murer og kloakmester. Tina er uddannet bygningskonstruktør. Sammen med virksomhedens øvrige ansatte, varetager de en lang række mindre og støre byggeopgaver i Varde og omegn. Selvom virksomheden er vokset i løbet af årene, er det altid det gode håndværk og den gode service, der er i centrum.

Hvad kan vi gøre for dig?

Murermester Leif Andersen udfører en bred palette af håndværksmæssige opgaver. Alt fra nybyggeri af enfamilies-villaer, rækkehuse, etageboliger, ungdomsboliger eller ældreboliger. Dette gælder også tilbygninger og ombygninger. Eftersom murerfirmaet Leif Andersen også har egen tegnestue, er det også muligt at bestille byggetekniske tegninger, der er tegnet fra bunden af.

 

  • Projektudvikling i samarbejde med kunden
  • Udfærdigelse af tegninger
  • Projektledelse af større og mindre byggeprojekter
  • Nyt badeværelse
  • Nye fliser
  • Nye gulve
  • Kloakering
  • Nyt tag
  • Ny skorsten
  • Facaderenovering

God service fra start til slut

Hos Murermester Leif Andersen ved vi, hvor vigtig god service er. Du skal føle dig tryg ved samarbejdet fra start til slut. Derfor tager vi os altid god tid til at forventningsafstemme, visualisere og planlægge projektet i samarbejde med dig.

Når byggeriet igangsættes, rykker vi ikke videre til et nyt projekt, før dit projekt er helt færdigt. Vi informerer dig løbende om projektets fremgang, og håndterer altid uforudsete problemer hurtigt og effektivt, så byggeprojektet ikke forsinkes unødvendigt. Du får med andre ord vores fulde opmærksomhed fra start til slut. Det fremmer samarbejdet og giver tryghed for alle.

Rengøring i forbindelse med byggeriet

Uanset om Murermester Leif Andersen er ansvarlig for dit landbrugsbyggeri, din tilbygning eller din facaderenovering m.m., rydder vi altid op efter os selv. Det gør det nemmere for dig, at få hverdagen til at hænge sammen, mens byggeriet står på. Oprydning af et byggeområde er også centralt for sikkerheden, og sikrer ydermere at materialerne ikke bliver beskadiget af vind og vejr.

 

Kontakt Murermester Leif Andersen for mere information

Ønsker du mere information, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75 26 42 71 Vi rådgiver gerne og udfærdiger konkurrencedygtige tilbud, som du kan forholde dig til. Murermester Leif Andersen er din garant for kvalitet og ordentlig service i Varde og omegn.